Ivana Gáborík vraj dobrý steak jedla naposledy v LA. To je výzva!

02. 04 2020 20:30 | markiza.sk
Ivana Gáborík vraj dobrý steak jedla naposledy v LA: Šéfkuchár Marek Pavala hovorí – výzva prijatá!
Ivana Gáborík vraj dobrý steak jedla naposledy v LA: Šéfkuchár Marek Pavala hovorí – výzva prijatá! Foto: Coca Cola

Český šéfkuchár neostal svojej „divokej" kuchynskej povesti nič dlžný. Spolu s Lujzou naservírovali budúcej mamičke Ivane medium rare hovädzinku.

V kuchyni programu „Spoločne s chuťou" tentoraz rozvoniavalo doružova prepečené mäso. Šéfkuchár Marek Pavala a jeho parťáčka Lujza Schrameková Garajová predstavili nový level hovädzej sviečkovice ďaleko za zenitom tradičných chutí. Šťavnaté steaky preliate omáčkou z čerstvej petržlenovej vňate a byliniek ochutnala Ivana Gáborík.

Tá sa podelila aj o svoje tehotenské chúťky, ktoré pre ňu ako pre bývalú profesionálnu tanečnicu holdujúcu skôr zelenine boli veľkým prekvapením. Najmä v začiatkoch tehotenstva si doma vyvárala klasiky českej a slovenskej kuchyne, akými sú rezne so zemiakovým šalátom, sviečkovica na smotane či segedínsky guláš. Nuž, sviečkovica s knedľou a brusnicami ju u Mareka s Lujzou nečakala. Podarí sa tomuto delikátnemu hovädziemu mäsku u Ivany skórovať aj v netradičnom podaní?

Hovädzia sviečkovica s petržlenovou omáčkou
Foto: Coca Cola
 

Mimochodom, ani vy ste doteraz nevedeli, že medium rare patrí aj na tanier tehotných žien? Tak už to viete! A s Marekovými cennými radami, ktoré nad sporákom odovzdal Ivane a Lujze, toho budete o príprave najchutnejšieho hovädzieho vedieť omnoho viac.

Uviažte si zásteru, zavolajte priateľov, ide sa na to!

Najbližšie budú Marek a Lujza hostiť travel blogera a cestovateľa Milana Bardúna, známeho pod menom Milan bez Mapy. Pripravia mu Marekov vyšperkovaný recept - zemiakovú knedľu s vajíčkom a hľuzovkovým olejom.

Aj tento recept pripravíte ako po masle so štýlovými pomocníkmi do kuchyne značky SMEG. Zapojte sa do súťaže na https://cokeandmeal.sk/ a výhra môže byť vaša.

recept_svickova_gaborik_ingredience_SK_01.jpg
 

recept_svickova_gaborik_ingredience_SK_02.jpg
 

recept_svickova_gaborik_postup_SK_01.jpg
 

recept_svickova_gaborik_postup_SK_02.jpg
 

recept_svickova_gaborik_postup_SK_03.jpg
 


Komentáre ( 0)

 

Upútavka

 
Spoločne s chuťou - vždy vo štvrtok o 20.15, na Doma!
Sledujte celé epizody na